recent
أخبار ساخنة

كفتاجي تونسي بالكبدة Tunisian Kaftaji with Liver

1 - تحضير الكبدة نقطع الكبدة الى قطع صغيرة ومتساوية 2 - نضيف الملح و الفلفل الاسود والكركم الى الكبدة ونمزجها جيدا 3 - نضع القليل من الزيت في مقلاة، نضيف الكبدة ونطهيها جيداً 4 - نرفع الكبدة من المقلاة و نتركها جانبا 5 - تحضير الخضر نقطع البطاطا ، القرع و الفلفل الى قطع متساوية كل واحدة على حدا 1. Prepare the liver: Cut the liver into small, even pieces. 2. Add salt, black pepper, and turmeric to the liver and mix well. 3. Heat a little oil in a pan, add the liver, and cook thoroughly. 4. Remove the liver from the pan and set aside. 5. Prepare the vegetables: Cut the potatoes, squash, and bell peppers into equal pieces, each separately.
google-playkhamsatmostaqltradent