كفتاجي تونسي بالكبدة Tunisian Kaftaji with Liver
الصفحة الرئيسية
1. Prepare the liver: Cut the liver into small
and turmeric to the liver and mix well
black pepper
even pieces.
2. Add salt
1 - تحضير الكبدة نقطع الكبدة الى قطع صغيرة ومتساوية
2 - نضيف الملح و الفلفل الاسود والكركم الى الكبدة ونمزجها جيدا
3 - نضع القليل من الزيت في مقلاة، نضيف الكبدة ونطهيها جيداً
4 - نرفع الكبدة من المقلاة و نتركها جانبا
5 - تحضير الخضر نقطع البطاطا ، القرع و الفلفل الى قطع
متساوية كل واحدة على حدا
1. Prepare the liver: Cut the liver into small, even pieces.
2. Add salt, black pepper, and turmeric to the liver and mix well.
3. Heat a little oil in a pan, add the liver, and cook thoroughly.
4. Remove the liver from the pan and set aside.
5. Prepare the vegetables: Cut the potatoes, squash, and bell peppers into equal pieces, each separately.